Garda HiSec SR1 Gjerdepanel – sertifisert høysikkerhetsgjerde

Garda HiSec SR1 Gjerdepanel har spesifikasjoner som gjør det til en ideell gjerdeløsning til steder som krever ekstra høy sikring. Gjerdepanelene er sertifisert av "Loss Prevention Certification Board" til LPS 1175 Issue 8 A1. Disse panelene gir en forsinkelse på minimum 60 sekunder ved forsøk på inntrenging. Panelene har den populære "358" sveisede maskeinndelingen med bl.a tette masker på 76,2x12,7 mm, som hindrer klatring over gjerdet. Panelenes utforming gjør de ideelle til bruk i kombinasjon med CCTV og andre deteksjonssystemer. Det robuste systemet gir høy grad av motstand og forebygger hærverk og innbrudd. Panelene er tilgjengelig i løpende høyder på opptil 7 meter.
Les detaljert produktbeskrivelse

Bruksområde Benyttes der det er behov for høy sikkerhet, slik som datalagre, strøm- og vannforsyning, flyplasser, logistikksentre, fengsler eller andre steder med høye krav til fysisk sikring.

Hvert panel overlappes ved stolpen og festes med en klemstang i full lengde, som gjør det svært vanskelig å løfte panelene vekk fra stolpen. Dette sikrer en rask og enkel installasjon og gir god sikring mot potensielle inntrengere.
Produksjonen er underlagt streng kvalitetskontroll, noe som betyr at alle gjerder har jevn og høy kvalitet.

Systemet gir full fleksibilitet, der paneler kan byttes ut hvis sikkerhetsvurderinger endres etter hvert som behovene til lokasjonen endres. Ytterligere sikkerhetstiltak kan oppfylles ved å bruke vårt utvalg av Active Anti-Intruder sikkerhetsinstallasjoner, som f.eks piggtråd.

Dette systemet er i samsvar med følgende standarder:

BS 1722: Del 14: Kategori 4 og har sertifisering til LPS 1175 SR1 (under LPS1175 utgave 7).
A1 (under LPS1175 utgave 8). Dette er nødvendig for Secured by Design og er omtalt i BRE Red Book.

Overflatebehandling
Alle stolper/paneler/porter og malte hjelpekomponenter (for eksempel klemmestenger, glidebolter osv.)har et beskyttende sinklag og elektrostatisk påført polyesterpulverlakk til BS1722 p16.

Det utvises forsiktighet med forbehandling for å sikre god vedheft mellom sink- og malingslagene. I et britisk C1-miljø, som definert i ISO 12944 p2, bør dette sikre en forventet levetid for gjerdet på minst 15-20 år. Forventet levetid i alle miljøer kan forlenges ved å vedlikeholde gjerdet med jevnlig vask. Levetiden reduseres dersom gjerdet skades. Eventuelle beleggskader bør repareres for å redusere effekten på levetiden. Forbedrede malingssystemer som marinebelegg er også tilgjengelige for økt forventet levetid i C2-C5M-miljøer (ISO12944-2).

Stolper og innfestingsdetaljer
Systemet har stolpe- og innfestingsdetaljer som gir en enkel, men sikker installasjon. Leveres med syrefaste gjennomgående bolter, skiver og muttere.

Stolper er tilgjengelige i forskjellige lengder for å imøtekomme panelhøyder og grunnforhold. Ytterligere varianter er også tilgjengelige: forlengelser for piggtråd, stolper for CCTV, elektrisk gjerde, belysning eller andre fysiske sikkerhetsanordninger.

Garda HiSec SR1 Sikkerhetsporter
Garda HiSec SR1 sikkerhetsgjerder kan også kombineres med tilsvarende klassifiserte skyveporter, foldeporter og svingporter.