Garda HiSec 358 Gjerdepanel – sertifisert høysikkerhetsgjerde

Garda HiSec 358 Gjerdepanel har egenskaper som gjør dette til et gjerdesystem velegnet til inngjerding av områder som krever ekstra sikkerhet. Den tette maskestørrelsen på 76,2x12,7mm gjør det vanskelig å klatre over gjerdet, og i tillegg har det solid innfesting og kraftig trådtykkelse. Det er mulighet for ekstra sikkerhetsoppgraderinger hvis det er behov for dette.
Les detaljert produktbeskrivelse

Garda HiSec 358-serien er oppdatert for å tilby allsidigheten og holdbarheten som kreves av moderne sikkerhetsutfordringer, samtidig som det er lett å se gjennom panelet. Den tette maskestørrelsen (76,2 x 12,7 mm) gir anti-klatreegenskaper som sikrer at det er nesten umulig å få fingrene innenfor åpningene og klatre over gjerdet uten hjelpemidler. Gjerdepanelene er utrolig allsidige og slitesterke.

Gjerdesystemet er tilgjengelig med opptil 7 meter i høyden i ett enkelt panel. For å sikre at vi kan levere en komplett, enkel løsning, har fotgjenger- og kjøretøytilgangsløsninger blitt nøye utformet for å møte både estetiske krav og opprettholde samme sikkerhetsnivå som panelet.

HiSec 358 er også ideelt for integrering med CCTV, PID-er og sikkerhetstforbedringer som mothake og priggtråd, som alle kan leveres som en del av en komplett nøkkelferdig løsning. Alle våre HiSec-systemer er i samsvar med BS 1722 Part 14 for åpne nettingpaneler for kvalitetssikring. Også tilgjengelig for LPS1175 A1 (SR1) – Se HiSec SR1 for detaljer.

Overflatebehandling
Alle stolper/paneler/porter og malte hjelpekomponenter (for eksempel klemmestenger, glidebolter osv.) har et beskyttende sinklag og elektrostatisk påført polyesterpulverlakk til BS1722 p16. Forbehandling sikrer god vedheft mellom sink- og malingslagene. I et britisk C1-miljø, som definert i ISO 12944 p2, bør dette sikre en forventet levetid for gjerdet på minst 15-20 år. Forventet levetid i alle miljøer kan forlenges ved å vedlikeholde gjerdet med jevnlig vask. Levetiden reduseres dersom gjerdet skades. Eventuelle beleggskader bør repareres for å redusere effekten på levetiden. Forbedrede malingssystemer som marine-belegg er også tilgjengelige for økt forventet levetid i C2-C5M-miljøer (ISO12944-2).

Stolper og innfestingsdetaljer
HiSec 358 sikkerhetsgjerdesystem har stolpe- og innfestingsdetaljer som gir en enkel, men sikker installasjon. Leveres med gjennomgående bolter, skiver og muttere og monteres med enten el- eller håndverktøy.

Stolper er tilgjengelige i forskjellige lengder for å imøtekomme panelhøyder og grunnforhold. Ytterligere varianter er også tilgjengelige: forlengelser for piggtråd, stolper for CCTV, elektrisk gjerde, belysning eller andre fysiske sikkerhetsanordninger.

Garda HiSec358 sikkerhetsporter
Garda HiSec358 sikkerhetsgjerder kan også kombineres med skyveporter, foldeporter og svingporter