Garda Mobil Rotasjonsgrind, standard bunnplate

Solid og rimelig rotasjonsgrind for bruk på byggeplass f.eks. sammen med byggegjerder. Varmgalvanisert utførelse og pulverlakkert svart. Leveres enten med flat bunnplate i stål, eller med bunnplate som har åpning for gaffeltruck. Benyttes sammen med adgangskontrollsystem for lett å kunne styre tilgangen til området, og vite hvem som er der til enhver tid.
Les detaljert produktbeskrivelse

Dokumenter for nedlastning:
Produktdatablad Garda Mobil Rotasjonsgrind

Bruk av rotasjonsgrind på byggeplassen gir god sikring og kontroll av persontrafikken. Grinden slipper kun 1 person inn og ut om gangen, og kan leveres ferdig påmontert byggekortleser for adgangskontroll inn og ut av anlegget. Dette gir til enhver tid oversikt over hvem som er inne på området og det er enkelt å styre godkjennelse over tilgang til byggeplassen. Logg/lister kan enkelt printes ut ved behov. Vi tilbyr en solid grind med bl.a kraftig gods og signallys for passering. Varmgalvanisert utførelse og leveres som standard med bunnplate i stål, enten flat eller med åpning for gaffeltruck. Utstyrt med lys i taket og varmeelement for å tåle kalde vintre, og leveres med gjerdefester for å koble sammen med byggegjerder. Passeringsbredde er 60 cm og rotasjonsvinkel 120°.

Dette er en grind vi har stort volum av, som gjør den til en trygg løsning der vi har deler og høy kompetanse tilgjengelig ved behov for service og vedlikehold.

• Solid og rimelig rotasjonsgrind for bruk på byggeplasser f.eks. sammen med byggegjerder
• Benyttes sammen med et adgangskontroll-system for å kunne styre tilgangen til byggeplassen og ha oversikt på hvem som er inne på området til enhver tid
• Varmgalvanisert utførelse og pulverlakkert grå
• Leveres som standard med bunnplate i stål. Velg mellom flat plate og plate med åpning for gaffeltruck
• Utstyrt med varmeelement for å tåle kalde vintre
• Lys i taket og signallys for passering

Se informasjonsvideo, rotasjonsgrind med HMS-kortleser: