Til hovedinnhold

Personsperrer til Svalbard og Oslo

Våre personsperrer skaper et flott førsteinntrykk, og her er variantene og tilpasningene mange. Vi har levert til ulike bygg, alle med det formål å styre og ha god kontroll på tilgangen inn til bygget enten av ansatte eller besøkende.

Garda Sikring er landsdekkende, og det inkluderer selvfølgelig også Svalbard. For kunde i Longyearbyen, har vi levert vår Garda SlimLane personsperre. Her ble det valgt en sortlakkert variant for best mulig tilpassing til omgivelsene, bl.a. det sorte taket. Passasjen er ekstra stor, 1200 mm. Strøm-, signal- og brannkabler går i veggene i selve åpningen. Personsperren får åpningssignaler fra Gantners AAK-system, som har et stort display med flere valgmuligheter for brukerne.

Mer informasjon om Garda SlimLane

Hos Stingray i Oslo har vi levert vår Garda FirstLane. Her ønsket kunden symmetri, og ville ha to passasjer med 900 mm bredde, samt sorte stolper. I tillegg så passer personsperrene godt til interiøret, og blir lett oppfattet som en del av det. Strøm-, signal- og brannkabler er støpt ned i gulvet for at man skal slippe kabelgater og lister langs gulv og vegg. AAK kan enten plasseres i personsperrene eller på gelenderet.

Mer informasjon om Garda FirstLane