Til hovedinnhold
Rull med flettverk

Garda Sikring kjøper Nor-Netting

Garda Sikring fortsetter veksten vi har hatt i Norge det siste året på organisk og ved strategiske oppkjøp. Selskapet investerer for fremtiden og styrker satsingen i Stor-Oslo, og med kjøpet av Nor-Netting øker vi leveransekapasiteten på gjerdemateriell både i Oslo og landet forøvrig. Nor-Netting tilbyr i hovedsak leveranser av sikrings- og gjerdemateriell til Oslo-markedet. Selskapet, som ble etablert i 1992, har vokst jevn og trutt de siste årene. Nor-Netting har en årlig omsetning på ca. 24 millioner og 5 ansatte.

Business as usual

«Vi er godt fornøyd med at nettopp Garda Sikring kjøper Nor-Netting. Vi har tillit til at de vil kunne videreutvkle de gode kundeforholdene vi har etablert» sier Bjørn Moen, daglig leder i Nor-Netting og legger til at «her fortsetter business as usual». Bjørn Moen fortsetter i sin stilling som daglig leder.

«Vi har en stund vurdert Nor-Netting og sett selskapet vokse gjennom økt omsetning og nye kunder. Selskapet har en betydelig posisjon i Oslo og har skapt gode resultater. Vi overtar et sterkt selskap med flinke folk. I utgangspunktet blir det få endringer, den mest merkbare endringen for kundene er at vi øker produkt-porteføljen til å omfatte et bredere sortiment» sier Johan Aas, administrerende direktør i Garda Sikring.

Klar vekstambisjon for Garda Sikring

Garda Sirking er Norges største selskap innen fysisk sikring med omsetning på 1 2018 på 430 mill, og har en klar vekststrategi. Selskapet ønsker å være den ledende leverandøren og kundenes førstevalg. Avtalen om Nor-Netting er et av to oppkjøp i 2018.

Som kunde forholder du deg til Nor-Netting akkurat som før; henvendelser sendes på mail til post@nornetting.no eller på telefon 23 17 52 40, og faktura skal betales til samme konto som tidligere. Bare ta kontakt med oss om det er noe du lurer på!