Til hovedinnhold
Heldal blir Garda
Garda kjøper opp Heldal

Garda Sikring AS har nå kjøpt opp Bergen-selskapet Heldal Gjerdenett.  – Vi ser store utviklingsmuligheter for den sammenslåtte avdelingen i årene som kommer, sier konsernsjefen Jon Ola Stokke i Garda.

 

Garda Sikring AS, som har hovedkontor i Nittedal utenfor Oslo, er i dag Norges ledende aktør innenfor vei-, anlegg-, område- og objektsikring. Selskapet hadde før oppkjøpet 10 avdelinger rundtomkring i landet med totalt 280 ansatte og en årlig omsetning på over 600 millioner kroner.

 

SOLID BERGEN-SELSKAP

Selskapet som er kjøpt opp; Heldal Gjerdenett, holder til på Midtun i Bergen og har i dag 14 ansatte med lang erfaring fra områdesikring. I tillegg leverer selskapet flettverk og stolper til gjerder, rister og dreneringsrenner.

 

Heldal omsatte i fjor for drøye 42 millioner kroner, og konsernsjef i Garda Sikring, Jon Ola Stokke, er veldig fornøyd med å få med både de Heldal-ansatte og selskapet med på Garda-laget.

 

– Heldal har levert svært gode resultater de siste årene, og nå er vi bare veldig glade og veldig stolte over å ha fått det kompetente Heldal-teamet med i vårt konsern, sier Stokke  som opplyser at de har blitt enige med eierne Stig Heldal og Thorbjørn Dahl om overtagelse av samtlige aksjer i selskapet.

 

– STORE UTVIKLINGSMULIGHETER

 

– Underveis i prosessen har vi hatt en rekke møter med ledelsen og allmøte med montørene, og det har vært gode diskusjoner der vi har lagt en overordnet plan for synergiuttak og samlokalisering av Garda-avdelingen og Heldal-avdelingen i Bergen. Vi ser nemlig store utviklingsmuligheter for den sammenslåtte avdelingen i årene som kommer, påpeker konsernsjefen i Garda Sikring, Jon Ola Stokke.

 

Medeier i Heldal Gjerdenett; Thorbjørn Dahl, er overbevist om at valget om å bli en del av Garda Sikring  var det riktige på nåværende tidspunkt. – Vi er stolte over at et stort og solid konsern som Garda ønsker oss inn i sine rekker. Det viser at vi i Heldal Gjerdenett har gjort noe riktig, og jeg er helt sikkert på dette gjør at vi nå vil stå enda sterkere sammen og kan utvikle oss og vokse videre i et marked som også er i stadig endring, sier Dahl.