Til hovedinnhold

Høy sikkerhet kombinert med mobilitet og design

Elementgjerder har høy grad av fleksibilitet, og samtidig en tyngde og kvalitet som gjør dette til en svært solid og sikker løsning. Hvert element består av et panel montert på stålfundament som fylles med betong. Med åpning for gafler er et komplett element lett å flytte på, og de er enkle å koble sammen.

Vi tilbyr nå Publifor Elementgjerder med unike tilpasningsmuligheter, alt etter bruksområde og graden av sikringsbehov. Stålfundamentet har en glatt og fin overflate, som gjør at de også egner seg godt til innendørs bruk, og de vil heller ikke skalle av slik vanlige betongfundament gjør. Selve gjerde-panelet tilbys i ulike varianter; alt fra standard panel med masker til gjennomsiktig polykarbonat i skuddsikker versjon. Felles for alle typer er den solide utførelsen som gir høy grad av sikring.

I tillegg til ulike typer panel, kan det monteres metallpigger eller enkle/doble trådholdere på toppen som ekstrautstyr for ytterligere sikring. Systemet har også portløsning, der portblad monteres direkte på elementene. Gjerdene kan leveres enten ferdig montert og klare til bruk, eller umontert og uten betongfyll for å spare transportkostnader.

Alle tilpasningsmulighetene og den høye fleksibiliteten gir mange bruksområdene for disse gjerdene, f.eks. rundt byggeplass, ved transportterminaler, idrettsarenaer, under høysikkerhets-arrangement og andre steder med behov for mobil sikring.

Teknisk data:
Mål (lxbxh): 2530x700x2500 mm
Vekt: 2200-2300 kg (avhengig av type panel)

Mer informasjon på vår produktside.