Garda Adgangskontroll, Infotech

Monter Infotech adgangskontroll på porter og grinder for å få kontroll på hvem som har adgang, og oversikt over hvem som oppholder seg på byggeplassen. Fra en egen nettside styrer du tilgangen og kan kjøre ut rapporter.
Les detaljert produktbeskrivelse

Monter Infotech adgangskontroll på porter og grinder for å få kontroll på hvem som har adgang, og oversikt over hvem som oppholder seg på byggeplassen. Arbeiderne registerer byggekortet sitt på Byggekortleseren når de kommer og går. Informasjonen sendes på internett trådløst ved hjelp av GPRS til en database hos Infotech. Man kan legge til kortnummer for hver enkelt som skal ha tilgang, eller alle kort i et firma. Du får tilgang til en nettside hvor du kan se hvem som er eller har vært på byggeplassen, og her bestemmer man enkelt hvem som skal få tilgang til byggeplassen.

Byggekortleseren monteres på dør, rotasjonsgrind eller kjøreport. Ved hjelp av innebygget relé åpnes sluttstykke eller port ved godkjent kort. Vi kan levere rotasjonsgrind/skyvegrind med ferdig påmontert lesere og testet på vårt lager. Tåler vær og vind, og kan monteres både inne og ute.

Byggekortleseren leies for en fast pris på månedsbasis, og prisen beregnes ut ifra prosjektets lengde og størrelse.