Garda Adgangskontroll, Infobric 395

Monter Infobric kortleser og kontrollboks på porter og grinder for kontroll med hvem som har adgang, og oversikt over hvem som oppholder seg på byggeplassen. I webtjenesten Ease gir du adgang til mannskapet og bestemmer hvem som har adgang hvor og når. Portene slipper kun gjennom personer med adgang aktivert på sitt lovpålagte HMS-kort.
Les detaljert produktbeskrivelse

Monter Infobric kortleser og kontrollboks på porter og grinder for å få kontroll med hvem som har adgang, og oversikt over hvem som oppholder seg på byggeplassen. I webtjenesten Ease gir du adgang til mannskapet og bestemmer hvem som har adgang hvor og når. Portene slipper kun gjennom personer med adgang aktivert på sitt lovpålagte HMS-kort. De som jobber på arbeidsplassen behøver bare å lese sitt HMS-kort på den medfølgende kortleseren for å få adgang.

Kontrollboksen monteres på eksisterende dører og porter, eller ved kjøp av f.eks. rotasjonsport fra Garda så kan porten leveres ferdig påmontert kortleser. Kontrollboksen er et sikkert alternativ og kommuniserer med webtjenesten Infobric Ease. Her styrer du hvem som har tilgang til området, og til hvilke tider. Det er enkelt å kjøre ut rapporter og mannskapslister, og systemet krever lite administrering. Webtjenesten Ease er uten bindingstid, og det er ingen løpende kostnader mellom avsluttet prosjekt og oppstart av nytt. Du kjøper boksen og et abonnement på webtjenesten tilkommer.

Enheten kommuniserer trådløst via mobilnettet med Ease og behøver ikke lenger å tilkoples en sentralenhet. På den måten slipper du kabling rundt på arbeidsplassen, noe som er kostnadsbesparende, samtidig som faren for driftsforstyrrelser reduseres. Det innebygde modemet og SIM-kortet inngår i kostnaden for kontrollboksen.

Kontrollboksen er laget for å kunne tåle de tøffe forholdene som råder på en byggeplass. Den er også konstruert slik at værforhold ikke skal påvirke. Kontrollboksen kan lett flyttes rundt, eller nedmonteres for bruk på en ny arbeidsplass.

Se informasjonsvideo: