Bli med å sikre fremtiden

Vi jobber hver dag for å sikre samfunnet vårt! Vil du være med på en spennende reise i et selskap i sterk vekst? Bli med å sikre fremtiden sammen med oss!

Jobb hos oss?

Vi søker etter deg som er dreven i faget og deg som er helt nyutdannet. Vår bransje er stadig i bevegelse og vi håper du er en person som legger stolthet i håndverket og arbeidet du gjør. Hos oss er det store utviklingsmuligheter. Vi kan tilby faglig opplæring i vår egen Gardaskole samt språkopplæring hvis det er behov for det. For oss er utvikling av ansatte viktig. Det er med på å bygge en bedriftskultur som kommer alle til gode. Våre verdier: samarbeid -trygghet- åpenhet- lojalitet og engasjement bidrar til at vi jobber bedre sammen og at vi alle trives på jobb. Vi jobber hver dag for å sikre samfunnet, har du lyst å være med på laget?

mote med ansatte

Våre løfter

  • Vi skal tilby konkurransedyktige betingelser
  • Vi skal legge til rette og sørge for at alle har utviklingsmuligheter
  • Vi skal jobbe for likestilling
  • Vi skal tilby utdanning og språkopplæring til alle som ønsker eller har behov for det
Ansatt tar kurs

Gardaskolen

I Garda Sikring tilbyr vi kurs og opplæring både fysisk med klasseromsundervisning, og digitalt som nettkurs og webinar. Som en del av din unike opplæringsplan vil du få tilgang til kurs tilpasset din stillingsinstruks, i tillegg til alle våre tilgjengelige opplæringskurs i Garda Sikring nettskole. Noe av opplæringen er obligatorisk og noe er frivillig. I Gardaskolen kan du gjennomføre kurs i alt fra gjerdemontasje, HMS, prosjektledelse og ledelsessystemer. Målet er at våre ansatte skal kunne dele av egen kompetanse på tvers av fagområder, i tillegg til kompetanseutvikling for nåværende stilling – og dit du drømmer om å være i fremtiden.

Ansatte jobber

Medarbeidere

Over 280 medarbeidere fordelt over hele landet, jobber hver dag for å sikre samfunnet vi lever i.