Axelent bodsystem

Axelent bodsystem er komplette lagringsløsninger for alle typer områder. Vi kan tilby den eksklusive serviceavtalen, Axelent Assistance, som innebærer rådgivning, prosjektering og installasjon av bodsystemer. Vi kan tilpasse våre systemer basert på standardprodukter, vi sørger også for raske leveranser.

Vi tilbyr fire forskjellige bodsystemer fra Axelent:

 

Axelent F

Vår bestselger Axelent F gir den sikkerheten og styrken du trenger i et bodsystem. Den er enkel og rask å installere.

 

Axelent FK

FK er et bodsystem av høy kvalitet og har en robust og rørformet konstruksjon i både dører og vegger som gjør systemet trygt og stabilt. FK-systemet kan kombineres med skillevegger fra F-, eller FP-systemene. FK-systemet kan kuttes og tilpasses den konstruksjonen du ønsker. Taket i FK-systemet er på over 3,5 meter, veggene er malt i RAL9018th.

 

Axelent FK+

Axelent bodsystemet FK+ har forsterkede hengsler, spenner, dører og vegger. Systemet kan enkelt tilpasses og kombineres med F- og FP-systemene. FK+ er produktestet og godkjent i henhold til SFF standard for inndruddssikker bodinnredning. Taket i FK+-systemet er på over 3,5 meter, veggene er malt i RAL9018th.

 

Axelent FP

Bodsystemet FP er designet for områder hvor det er høye krav til sikkerhet og ikke ønskes innsyn eller tilgang. FP-systeme har lukkede vegger og en robust rørformet konstruksjon i dørene. Systemet kan kuttes og tilpasses og kan kombineres med F-, FK- og FK+-systemene. Taket i Fp-systemet er på over 3,2 meter. Veggene er malt i Sendzimiri og dørene i RAL9018th.

Axelent bodsystem
Go top

Til toppen