Garda SmartProtect Vinkelelement

Vinkelelement som benyttes sammen med vår boltefrie løsning for en tryggere arbeidsplass langs vei. Der det er behov for vinkler benyttes dette elementet som enkelt kan justeres til ønsket vinkel. Deretter kan standard Garda SmartProtect 2,9 m eller 5,8 m festes direkte i elementet. Garda SmartProtect Betongelement i T3 kapasitetsklasse har godkjent testresultat i henhold til NS-EN 1317-2. Minste installasjonslengde på 40,6 m. Ingen grunnforankring er nødvendig, og med koblingen Garda SmartProtect Låsepinne er installasjonen rask og fleksibel.
Les detaljert produktbeskrivelse

Varenummer: GA-2005 Kategori:

Vinkelelement som benyttes sammen med våre standard Garda SmartProtect 2,9 og 5,8 meter betongelement. Der det er behov for vinkler benyttes dette elementet som enkelt kan justeres til ønsket vinkel. Gir en boltefrie løsning for en tryggere arbeidsplass langs vei. Denne langsgående sikringen i T3 kapasitetsklasse har godkjent testresultat i henhold til NS-EN 1317-2. Minste installasjonslengde på 40,6 m. Ingen grunnforankring er nødvendig, og med koblingen Garda SmartProtect Låsepinne er installasjonen rask og fleksibel.

Betongelementene på 2,9 og 5,8 meter har integrert C-profil for sammenkobling av element, montering av tilbehør samt montering eller bytte av føtter. Føttene har gummibelegg mot underlaget for bedre friksjon og vanndrenering. Barrierene er støpt i C45 fiberarmert betong, som i tillegg til styrke også hindrer at det slås ut betongbiter. Den utsvingte delen nederst, F-Shape, er optimal ved påkjøring, og senker i tillegg tyngdepunktet og forhindrer vridning. Åpningene på sidene gjør at elementene kan håndteres med gafler, og på grunn av de myke kantene kan de også løftes med løkke gjennom åpningene. De langsgående sporene på siden gir også godt feste for å kunne benytte løftesaks.

Betongelementet kan leveres med gul stripe (ikke refleks) for ekstra synlighet.

Godkjent testresultat i henhold til NS-EN 1317-2
Kapasitetsklasse: T3
Lastebil: 10.000 kg, 70 km/t
Personbil: 1300 kg, 80 km/t
Arbeidsbredde: 1,2 m (W4)
Skaderisikoklasse: ASI A
Min. installasjonslengde: 40,6 m (boltefri)