Garda SmartProtect Låsepinne

Garda SmartProtect Låsepinne er en del av vårt system for langsgående sikring. Låsepinnen sitter i elementenes C-profil og muliggjør retningsbestemt og rask sammenkobling uten å måtte håndtere løse deler. Systemet er optimalisert for vinkling og høydejustering opptil 150 mm mellom elementene. 1 stk låsepinne følger med pr. element, men kan ved behov leveres som tilbehør.
Les detaljert produktbeskrivelse

Varenummer: GA-2004 Kategori:

Låsepinnen sitter i Garda SmartProtect elementenes C-profil og muliggjør retningsbestemt og rask sammenkobling uten å måtte håndtere løse deler. Systemet er optimalisert for vinkling og høydejustering opptil 150 mm mellom elementene. 1 stk låsepinne følger med pr. element, men kan ved behov leveres som tilbehør.

Lei av bøyde låsepinner, klembolter og forankring? Vi tror på effektiv konstruksjon med høy sikkerhet og et godt arbeidsmiljø selv under installasjonsarbeidet! Derfor er Garda SmartProtect-elementene utviklet med den patentsøkte og integrerte SmartProtect Låsepinnen, noe som forenkler installasjonen av tilbehør betraktelig. Ingen løse, utstående deler med tunge og kompliserte installasjoner eller økt risiko for skader på forbipasserende. Elementene leveres vanligvis med låsepinnen montert i den ene enden. Men siden elementet er uavhengig av retning, kan låsepinnen flyttes til ønsket ende for å unngå å snu på elementene.