Til hovedinnhold

Kampanje!
25% rabatt på ferdig montert flettverksgjerde


Bestill nå – få 25% rabatt på flettverksgjerde og gratis befaring! Kampanjen gjelder ved bestilling innen 1. mai -23, og tidspunkt for utførelsen blir etter avtale. Kampanjen gjelder for Garda Sikring sin avdeling i Midt-Norge.

Ønsker du tilbud eller befaring?
Ring gjerne Håvard Rognes på 41 64 47 30 eller send oss en e-post til trondheim@gardasikring.no

Gjerder som rabatteres er de du finner innenfor kategorien av flettverksgjerder.

 

Om oss
Vi består i dag av lokale håndverkere som kjenner nærområdet, kundene og markedet vårt godt. Dette gir oss en unik fordel, ved at vi både har den lokale kunnskapen og samtidig kan levere helhetlige løsninger innen fysisk sikring. Derfor tilbyr vi et stort utvalg av produkter med tilhørende service- og ettermarkedstjenester. Garda Sikring har 11 avdelinger og ca. 300 ansatte fordelt over hele landet. I tillegg er vi Norges største produsent av flettverk til gjerder, og har egen produksjon av kundetilpassede aluminiumsprodukter.

Med et stort lager lokalt hos oss, kan vi raskt levere det som trengs. Vi har nylig flyttet til nye lokaler på Tiller. Ta gjerne turen innom oss i Torgardsveien 18!

 

Vi sikrer alt fra private eiendommer og barnehager til industritomter og kritisk infrastruktur. Vi jobber hardt for å sikre god kvalitet og et høyt servicenivå på de produktene og tjenestene vi tilbyr.  Som kunde av oss skal du være helt sikker på at du får den leveransen som skal til for at du og ditt selskap er sikret på best mulig måte. I Garda Sikring Midt-Norge har vi høye ambisjoner for videre bærekraftig utvikling og vekst.

Nedenfor finner du noen av de produktområdene vi leverer innenfor: