Til hovedinnhold

Systemsikring

Nå en del av Garda Sikring

Garda Sikring har frem til 1. januar 2022 vært kjent i Agder og Rogaland som Systemsikring AS. I mange tiår har Systemsikring levert et stort sortiment produkter og tjenester knyttet til adgangskontroll og områdesikring til det offentlige, bedrifter og private i hele landet.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi i tidligere Systemsikring kan hjelpe dere med å sikre samfunn og verdier.

Helt siden vi startet i 1974, har Systemsikring AS Rogaland etablert seg som en markedsledende aktør på adgangskontroll og områdesikring. Vi er i dag en del av Garda Sikring, og leverer skreddersydde sikkerhetsløsninger til en rekke ulike bedrifter og virksomheter i offentlig og privat sektor. Vi arbeider hardt for å sikre god kvalitet, bred kompetanse og et høyt servicenivå på de produktene og tjenestene vi tilbyr. Vi tilbyr et stort utvalg av sikringsutstyr med kort leveringstid. Det er ikke tilfeldig at Statnett, Jernbaneverket, Avinor, kommuner og etater er blant våre største kunder. Som kunde av oss skal du være helt sikker på at du får kompetansen, kostnaden og monteringen som skal til for at du og ditt selskap er trygge.

 

Nedenfor er noen av de produktområdene vi leverer innenfor: