Garda Sikring Agder

Garda Sikring sin avdeling i Agder, har frem til 1. januar 2022 vært kjent som Systemsikring Sørlandet AS. I mange tiår har vi levert et stort sortiment produkter og tjenester knyttet til adgangskontroll og områdesikring til det offentlige, bedrifter og private.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å sikre samfunn og verdier i Agder-området.

Helt siden vi startet i 1974, har vi vært en markedsledende aktør på adgangskontroll og områdesikring. Vi består i dag av en lokal gjeng som kjenner nærområdet, kundene og markedet vårt godt. Dette gir oss en unik fordel, ved at vi både har den lokale kunnskapen og samtidig kan levere et større utvalg av produkter og løsninger gjennom å være del av Garda Sikring med sine 11 avdelinger og ca. 300 ansatte.

I dag tilbyr vi våre kunder et bredt spekter av produkter og løsninger, samt montasje, service og beredskap. I tillegg er vi Norges største produsent av flettverk til gjerder, og har egen produksjon av kundetilpassede aluminiumsprodukter.

Med et stort lager lokalt hos oss i Kristiansand, kan vi raskt levere det som trengs. Ta gjerne turen innom oss i Dalanev. 65!

Vi sikrer alt fra private eiendommer og barnehager til industritomter og fengsler. Vi jobber hardt for å sikre god kvalitet og et høyt servicenivå på de produktene og tjenestene vi tilbyr.  Som kunde av oss skal du være helt sikker på at du får den leveransen som skal til for at du og ditt selskap er sikret på best mulig måte. I Garda Sikring Agder har vi høye ambisjoner for videre bærekraftig utvikling og vekst.

Nedenfor finner du noen av de produktområdene vi leverer innenfor: