Systemsikring AS

Lang erfaring = God kunnskap

Helt siden 1974, har Systemsikring etablert seg som en markedsledende aktør på adgangskontroll og områdesikring. De leverer i dag skreddersydde sikkerhetsløsninger til en rekke ulike bedrifter og virksomheter i offentlig og privat sektor. Systemsikring arbeider hardt for å kunne tilby god kvalitet, bred kompetanse og et høyt servicenivå. De tilbyr et stort utvalg med kort leveringstid. Det er ikke tilfeldig at Statnett, Jernbaneverket, Avinor, kommuner og etater er blant Systemsikrings største kunder.

 

Høy kvalitet = lang holdbarhet

Systemsikring har et sterkt fokus på kvalitet og sikkerhet, de er blant annet Transq og Sellihca kvalifisert. De har en egen produksjonsavdeling som skreddersyr kvalitetsløsninger etter kundens ønsker og behov.

Systemsikring er sertifisert Betafence installatør, Betafence er verdensledende innen fysisk sikring og leverer alle sine produkter med minimum 10 års garanti.

 

Egen produksjonsavdeling – topp moderne maskinpark – bredt utvalg

Systemsikring har en egen avdeling for mekanisk produksjon. Med høy kompetanse og topp moderne utstyr, kan de tilby komplette sikkerhetsløsninger for kunder med ulike behov. I tillegg har de en egen serviceavdeling for vedlikehold og reparasjon på alt fra automatiske porter, bommer og pullerter, til gjerder og rekkverk. Som sertifisert Betafence installatør er kundene sikret den best tenkelige kvalitet og et langvarig resultat.

 

Samarbeidspartnere

Betafence = Verdens ledende produsent av skyveporter, bommer og gjerdesystem

Noistop = Innovativ og effektiv støyskjerming

Solheim gjerdenett = Partner i Hordaland

 

For mer informasjon besøk Systemsikring AS sine nettsider.

Pullerter i Stavanger sentrum
Go top

Til toppen