Røa Gjerdefabrikk AS

Røa Gjerdefabrikk er en av Østlandets største aktører på områdesikring, med over 40 ansatte og en årlig omsetning på ca 60 millioner.

Røa Gjerdefabrikk er en av de dominerende aktørene innenfor fagfeltet, gjerder, porter og rekkverk.

Røa Gjerdefabrikk holder til på Slependen utenfor Oslo, men har distribusjonslager og direkteutsalg på Steinberg i Nedre Eiker. De leverer løsninger som du kan sette opp på egen hånd og kan også levere og montere en ferdig løsning for deg.

 

For mer informasjon besøk Røa Gjerdefabrikk AS sine nettsider.

Historie

Røa Gjerdefabrikk ble stiftet i 1954 av Bjørn Berg Larsen. Han ble tildelt et lite vognskjul med tre vegger og tak på Woxen gård, der skulle han starte sitt prosjekt. Hans kone tok seg av papirarbeidet, mens Bjørn tok ansvaret for verkstedet og gjerdeoppsetningen.

I 1985 kjøpte Arne Austad, fra Austad port- og gjerde, bedriften. Siden den dag har Røa Gjerdefabrikk vokst stort, fått mange trofaste ansatte, og nesten hele Østlandsområdet som kunde.

I 2016 vokste bedriften ut av sine lokaler. Kontorer ble flyttet til Slependen og lager/ distribusjon til større arealer på Steinberg i Nedre Eiker.

I 2017 ble Røa Gjerdefabrikk overtatt av Garda Sikring AS som er Norges største aktør innen områdesikring. Garda Sikring er et landsdekkende konsern.

Go top

Til toppen