Service og montasje

Montasje

Vi tilbyr reparasjon, service og montasje av de fleste type gjerder og porter. Vår effektive og serviceinnstilte montasjeavdeling har god og fagmessig kompetanse. Vi monterer Cyclefoam Støyskjermer, flettverksgjerder, tregjerder, rekkverk og trapper, elektriske eller manuelle sving- eller skyveporter, veibommer og pullerter.

Reparasjoner og restaurering
Vi tilbyr profesjonell service og reparasjon på de fleste porter og bommer med automatikk. Vi benytter vår faste elektriker på automatikk, og ved mekanisk stopp rykker vår servicemekaniker ut og funksjonstester alt fra motorer til fotoceller, klemlister og deteksjonssløyfer.

Vi tetter også hull, sveiser, retter og skrur, og sørger for at din port eller ditt gjerde ser presentabelt ut. Ønsker du å forhøye gjerde, undertette, flere rader piggtråd, så utfører vi arbeidet raskt og effektivt.

 

Service av porter

Vår serviceavdeling har kort responstid og bistår med alt fra rep og vedlikehold til årlig service. Vi kan også tilby oppgradering enten du trenger flere fjernkontroller, trafikklys, kodetastatur osv. Våre dyktige teknikere er sertifiserte og opplærte til å serve alt innen automatikk. Husk at garanti kan bortfalle dersom ufaglærte rører automatikken.

 

Serviceavtaler

Vi har utformet en detaljert serviceavtale for våre kunder som er basert på en svært grundig gjennomgang av alt elektrisk utstyr samt alle funksjonelle deler som tannhjul, klemlister, fjærer, med mer. Etter service får kunden en fullstendig rapport som beskriver hva som eventuelt bør skiftes eller endres.

Ta kontakt for mer informasjon og bestillingsskjema.

 

Beredskap

Garda Sikring tilbyr også landsdekkende service og beredskap på alle produkter innen anlegg- og områdesikring. Med utgangspunkt i dine behov tilbyr vi drift og beredskap i tre nivåer. Ta kontakt eller les vår service- og beredskapsbrosjyre for mer informasjon.

Go top

Til toppen