Garda SmartPay

Garda Sikring lanserer en helt ny tjeneste. Garda SmartPay er en nyutviklet APP og betalingsløsning for elektriske veibommer, porter og pullerter, der man i hovedsak benytter Vipps som Betalingsløsning. Appen er svært enkel å bruke, og lar deg for eksempel kjøpe passering på hyttevei med minimal tasting på mobilen.

Garda SmartPay er en telemetrienhet eller et modem som tilkobles styrekortet i enheten som benyttes. Modemet kommuniserer med Vipps, og etter at betalingen er gjennomført sendes det et åpnesignal til enheten. Brukerstedet vil dukke automatisk opp når man er i umiddelbar nærhet til for eksempel en bom.

Brukervennlighet

Brukere kan betale ved å skanne en QR-kode på bommen, eller gå direkte til www.gardasmartpay.no . Garda SmartPay bruker tjenester på noen av verdens største datasenter, noe som gir høy oppetid. Skulle det være tilfeller med svakt mobilnett eller dekning kan bommen få signal om å stå åpen.

Appen kan også kombineres med fripassering ved oppringing til et dedikert telefonnummer eller betaling via SMS-tjeneste, for de som ikke har smarttelefon eller Vipps.

Les mer her

Veibom, Garda SmartPay
Garda SmartPay
Go top

Til toppen