Til hovedinnhold

Lauritsen Gjerdefabrikk

Nå en del av Garda Sikring

Garda Sikring har frem til 1.januar 2022 vært kjent i Vestfold og Telemark som Lauritsen Gjerdefabrikk AS. I over 100 år har vi levert et stort sortiment produkter og tjenester knyttet til fysisk sikring til det offentlige, bedrifter og private i hele landet. 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere med deres sikringsbehov for samfunn og verdier.

Lauritsen Gjerdefabrikk har i over 100 år dannet spisskompetanse innen fagfeltet områdesikring. Vi har et bredt spekter av produkter og kan hjelpe deg med å sikre industri eller villa til ønsket sikkerhetsnivå, uten at det begrenser friheten. Vi har solid erfaring med prosjektering, planlegging og gjennomføring av prosjekter av ulike arter og størrelser. Vi har også kompetanse innen støysikring og portautomatikk. Lauritsen Gjerdefabrikk er Norges største og eneste produsent av flettverk og hakkespettnetting. Vi kan tilby flettverk helt ned i maskevidde 12,5 mm. Som kunde av oss skal du være helt sikker på at du får kompetansen, kostnaden og monteringen som skal til for at du og ditt selskap er trygge.

 

Nedenfor er noen av de produktområdene vi leverer innenfor: