Login GSS

Kontakt Lauritsen Gjerdefabrikk

Lauritsen Gjerdefabrikk har i over 100 år dannet spisskompetanse innen fagfeltet områdesikring. Vi har et bredt spekter av produkter og kan hjelpe deg med å sikre industri eller villa til ønsket sikkerhetsnivå, uten at det begrenser friheten.

Vi har solid erfaring med prosjektering, planlegging og gjennomføring av prosjekter av ulike arter og størrelser. Vi har også kompetanse innen støysikring og portautomatikk.

Lauritsen Gjerdefabrikk er Norges største og eneste produsent av flettverk og hakkespettnetting. Vi kan tilby flettverk helt ned i maskevidde 12,5 mm.

Som kunde av oss skal du være helt sikker på at du får kompetansen, kostnaden og monteringen som skal til for at du og ditt selskap er trygge.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere med fysisk sikring.

Salgsbetingelser

Klikk på selskapsnavn eller kartet ovenfor for nærmeste Garda-avdeling.

Send oss en henvendelse

Send inn serviceforespørsel

Kontakt
Serviceforespørsel

Vi leverer service og vedlikehold på et bredt spekter automatiserte produkter og reparasjon av gjerde eller porter. Enten det er kjøpt av oss eller andre. Våre teknikere har lang og bred erfaring og bidrar til å løse dine utfordringer. Registrer forespørsel under, så tar vi direkte kontakt med deg.
    Er du en nasjonal aktør? Vil tilbyr nasjonale avtaler for intallasjon, service og vedlikehold. Vil du komme i
    kontakt med oss for å diskutere muligheter?


      Har du serviceavtale