Våre ledige stillinger

Her får du oversikten over alle våre ledige stillinger. Fant du ikke det du søkte etter, send oss gjerne en åpen søknad. Fortell litt om deg selv og hva du kunne tenke deg å jobbe med hos oss i Garda Sikring. Send åpen søknad på mail.

Ledige stillinger
Bærekraftsrådgiver
Garda Sikring skal være ledende i vår bransje innen bærekraft og samfunnsansvar. Dette krever mye av oss alle som jobber i bedriften. Nå søker vi etter en dedikert og engasjert bærekraftsrådgiver som sammen med leder for ESG vil ha ansvaret for å planlegge, gjennomføre, utvikle og koordinere arbeidet fremover. Vi søker deg som ønsker å utgjøre en forskjell, gå foran, og som kan bistå oss i en bærekraftig utvikling for selskapet og for de som jobber her.
Hovedkontor
Servicetekniker region vest
Ønsker du en innholdsrik arbeidsdag i et selskap i vekst? Nå trenger vi å styrke laget vårt i region vest med ny servicetekniker. Du vil primært yte service til våre kunder i Rogaland og Vestland fylke, men med mulighet for hele landet som arbeidsplass.
Avd. Rogaland (tidl. Systemsikring AS)
Serviceteknikere på Østlandet
Vi har behov for å styrke teamet vårt på Østlandet med flere serviceteknikere! Som servicetekniker vil du bidra til å fylle et viktig ledd i firmaet. Fra våre baser på Gjelleråsen, Drammen og Stokke vil du hovedsakelig yte service til våre kunder i det sentrale Østlandsområdet, i tillegg til enkelte oppdrag i resten av landet. Stillingene er underlagt og rapporterer til Serviceleder Garda Sikring på Østlandet.
Avd. Oslo, Viken og Innlandet (tidl. Røa Gjerdefabrikk AS)
Montører til hele landet
Vi er i sterk vekst og har nå behov for å styrke laget med nye dyktige arbeidsformenn, BASer og gjerdemontører. Vi er på jakt etter dyktige håndverkere som ikke er redd for hardt fysisk arbeid i trygge omgivelser. Send oss en mail der du forteller litt om deg selv og din faglige bakgrunn.
Hovedkontor