Garda Ballfangergjerde

Garda Sikring har lang erfaring med å levere ulike typer løsninger for ballfangergjerde og ballbinger. Her kan du velge mellom flere klasser av gjerder, alt fra vanlig ballfangernett til mer robuste gitterelement for ekstra lang levetid. Vi er blant de få i bransjen som tilbyr norskprodusert flettverk (sertifisert etter EN 10245-2 klasse 1B). Dette gir et bærekraftig alternativ, i tillegg til at de tåler mye og varer lenge. Våre gjerder kan skreddersys for å benyttes til alle typer idrettsgrener.
Les detaljert produktbeskrivelse

Her er våre varianter av løsninger tilpasset for bruk på idrettsplasser/fotballbaner:

Ballfangergjerde
Her benyttes et 2 meter høyt VEGA panelgjerde i stål nederst. Over gittergjerdet monteres et 2-4 meter høyt ballnett i nylon. Bruk av panelgjerde gir lang holdbarhet og reduserer muligheten for klatring, hærverk etc. Dette gjør at man sparer store utgifter på vedlikehold og reparasjon. Et slikt type gjerde kan stå i mange år og se like bra ut. Panelene har en spiletykkelse på hele 8 mm og doble horisontale spiler, som gjør det til et solid panelgjerde. På fotballbaner med stor påkjenning rundt mål anbefaler vi ballfangernett helt ned til bakken, i tillegg til panelgjerde/flettverk. Kommuner og idrettslag har innsett den langsiktige gevinsten med å benytte et gjerde som tåler mer og varer lenger.

Vi kan også tilby inngjerding av idrettsanlegg med spesialnetting. Trådtykkelse 3,0mm med 25x25mm masker eller kraftigere netting 4,0mm trådtykkelse og 50×50 masker. Disse flettverkene kan leveres med hel høyde på inntil 4 meter, slik at man slipper å skjøte nettingen. Flettverksgjerde kan kombineres med ballfangernett. Mye brukt på idrettsanlegg er 2 meter kraftig flettverk + 2-4meter ballfangernett. Kan leveres i stål og aluminium.

Der det ikke er behov for gittergjerde/flettverksgjerde, kan vi levere kun ballfangernettet for å hindre at leker og baller kommer på avveie, f.eks. ved skole/barnehage.

Tennisgjerde
Vi tilbyr en praktisk og økonomisk tennisbinge med låsbare porter. Bruk av flettverk er perfekt for inngjerding av tennisbaner. Gjerdet har en stiv trådtykkelse og maskestørrelse på 50×50 mm. Det kan også integreres gangporter komplett med lås og håndtak . Standard høyde på kortside er 3 m og 1-2 m høyde på langsidene.

Ballbinge Vega Sport
Vi fører den mest støydempende ballbingen på markedet. Solide og transparente stålgitterelementer med standard bredde pr. element på 2500 mm, men tilpasses ved behov. Monteres med støydempende klosser mellom stolpe og element, som demper metallyder og smell fra harde pasninger som treffer bingen. Ballbingen kan leveres i valgfri størrelse enten man ønsker 1 m høyde på langsidene og 3 m høyde på kortsidene. Det kan også integreres mål, basketstativ og grindåpninger i samme stil. Standard er varmgalvanisert grå men den kan leveres i flere valgfrie RAL-fargekoder.

– Maks støy er 61 Desibel ved hard pasning med avstand på 5 m på innsiden. 20 målinger utført 10 m på baksiden.
– Kvalitetsstempel fra FIFA. Godkjent i henhold til anbefalt støynivå i tettbebygget strøk
– Solid og transparent ballbinge som tåler mer og varer lenger enn løsninger av tre eller netting.
– Seksjoner og stolper er varmforzinket min. 80 mu, og pulverlakkeres. En spesiell primer gjør at lakken sitter meget godt uten å flasse eller falme selv etter 20 år i norske omgivelser.
– Meget allsidig ballbinge utviklet for multifunksjonell bruk. Kan leveres med bl.a. integrert mål, basketball-stativ og grinder/åpninger.
– Bingen kan leveres i flere ulike fargekombinasjoner.Meget økonomisk sammenlignet med andre løsninger på markedet.