Til hovedinnhold

Håland og Karlson

Nå en del av Garda Sikring

Garda Sikring har frem til 1. januar 2022 vært kjent på Haugalandet som Håland & Karlson AS. I mange tiår har Håland & Karlson levert et stort sortiment aluminiumprodukter og tjenester innen adgangskontroll og områdesikring til det offentlige, bedrifter og private i hele landet.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere med deres sikringsbehov for samfunn og verdier.

Håland & Karlson AS ble stiftet i 1982, og er i dag en del av Garda Sikring som er Norges største innen faget områdesikring. Siden 1985 har arbeidet vårt også omfattet montering av gjerder og porter. I april 2002 flyttet Håland og Karlson AS inn i nye og tidsriktige produksjons- og administrasjonslokaler på Frakkagjerd i Tysvær Kommune. Vi tilbyr i dag en rekke aluminiumprodukter som trapper, leidere, rekkverk, skap, containere, porter, dører, fotballmål, rister og faste gitter, samt en rekke andre kundetilpassede løsninger. Vi er også en totalleverandør innen områdesikring og leverer løsninger med port- og gjerdesystemer inkludert. Som kunde av oss skal du være helt sikker på at du får kompetansen, kostnaden og monteringen som skal til for at du og ditt selskap er trygge.

 

Nedenfor er noen av de produktområdene vi leverer innenfor: