Vinterkampanjen er i gang!

Vi ønsker det nye året velkommen med gode priser på favoritter innen flyttbar sikring. Vi har det du trenger for sikring av din bygge- og anleggsplass. Kontakt oss for et komplett tilbud, så skreddersyr vi en løsning som dekker ditt sikringsbehov best mulig.

Kampanjen er gyldig til 31.3.2023. Priser er eks mva og frakt fra Hagan.

Garda Byggegjerde ECOpanel Komplett

Dette byggegjerdet inngår i Garda Sikring sitt ECOpanel-konsept. Dette baseres på flere elementer som samlet gir et mer miljøvennlig alternativ enn andre byggegjerder. Buntstørrelser 30 stk (105 m)

30 gjerder, Fot og Festeklammer

25.000,-

Les mer om Garda Byggegjerde ECOpanel her

Garda Byggegjerde F2 Basis Komplett

F2 Basis er vårt standardgjerde som er egnet for de aller fleste formål, der det ikke er spesielle krav til ekstra solide gjerder med lang levetid. De gir god sikkerhet, og vi tilbyr en rekke tilbehør som øker både sikkerheten og bruksområdene. Buntstørrelser 40 stk (140 m)

40 gjerder inkl Fot og Festeklammer

22.100,-

Les mer om Garda Byggegjerde F2 Basis her

Garda Sperregjerde Smart

Vår bestselger, med solide sveisepunkt og føtter uten skarpe kanter.

25 sperregjerder

15.330,-

Les mer om Garda Sperregjerde Smart her

Garda Pall til sperregjerder

Gjør det enkelt og smidig å både transportere og lagre gjerdene.

1 pall med plass til 25 gjerder

3.610,-

Les mer om Garda Pall til sperregjerder her

Garda Mobil Foldeport Lux

Kraftig foldeport montert på stålplate, som gjør den enkel å flytte fra ett prosjekt til et annet. Bruk av foldeport er ideelt der det er begrenset plass, og man samtidig ønsker en sikker løsning med hurtig åpning/lukking. Leveres som standard med GSS-modul.

124.300,- 

Les mer om Garda Mobil Foldeport Lux her

Garda Mobil Anleggsport

En solid, flyttbar anleggsport med fotplater for fastbolting til betongfundament. Lysåpning 5,15 m. Porten leveres med 2 portblader og to sidefelt for feste i betong og ned i byggegjerdefot.

30.000,-

inkl fundament

Les mer om Garda Mobil Anleggsport her

Garda Mobil Skyvegrind, motorisert

Mobil skyvegrind i galvanisert utførelse med flyttbart betongfundament som har spor for gaffeltruck. Sammenlignet med tilsvarende grinder i markedet, har denne doble poster, det benyttes kraftigere motor for sikrere drift, samt ekstra sikkerhetsløsninger.

47.000,-

Les mer om Garda Mobil Skyvegrind, motorisert her

Garda Dekkduker og Bannere

Bruk av duk på byggegjerder har flere funksjoner, og dukene kommer i mange varianter. Fordelen med duk er at de er raske å sette opp, er fleksible, tar liten plass når de ikke er i bruk og gir fordeler både for ansatte og omgivelsene. De kan også i noen tilfeller erstatte behovet for tette gjerder, og dermed være en mye rimeligere løsning.

Les mer om våre dekkduker og bannere her

Garda Støttestag m/rørstuss

Ny type støttestag. Dette staget har stor plate med rørstuss til å tre byggegjerdefot over, og det kan også slås ned forankring i platen.

300,-

Les mer om Garda Støttestag her

Garda Støttestag klikk, stag

Støttestag er et rimelig og effektivt sikringstiltak for å hindre at gjerder velter og at det oppstår farlige situasjoner. Dette staget har integrert løftesikring, og byggegjerdeføtter eller lignende benyttes til motvekt på platen.

1.000,-

Les mer om Garda Støttestag klikk, stag her

Garda SafeLight ECO 1500, 2x25m LED

Nemko-godkjent trommel med 25 m etterlysende ledelys integrert. Leveres på papptrommel som er et mer miljøvennlig alternativ. Reduserer plastbruk og unngår unødvendig plastavfall. LED-stripen sikrer deg grønn ledebelysning selv om strømmen skulle gå.

4.400,-

Les mer om Garda SafeLight ECO 1500 her