Til hovedinnhold
Gleich, vi2vi, Schmid Alarm og Freihoff går sammen

Vi styrker vår posisjon i Tyskland

Samlet ekspertise gir sterk konkurransekraft
De fire mellomstore selskapene innen sikkerhetsbransjen, Gleich Group fra Aschaffenburg, vi2vi Group fra Karlsruhe, Schmid Alarm GmbH fra München og Freihoff Group fra Langenfeld, har gått sammen. Denne gruppen av selskap har blitt en av de største tilbyderne av teknisk sikkerhet i Tyskland.

Gleich Group, vi2vi Group, Schmid Alarm GmbH og Freihoff Group har tidligere samarbeidet på store kundeprosjekter og har komplementert hverandre med sine respektive ekspertiser. Fusjon til en felles gruppe er neste steg i den videre utviklingen av selskapene, som hver for seg har hatt stor vekst de siste årene. De vil fortsette å være til stede på markedet med sine egne navn, men vil operere som en gruppe selskaper. Som en gruppe er de nå enda mer konkurransedyktige og vil sammen gjennomføre komplekse prosjekter i hele Tyskland og Europa som krever tekniske sikkerhetsløsninger.

Sterk aktør og en attraktiv arbeidsplass
«Takket være den strategiske fusjonen av våre selskaper, tilbyr vi nå en bred portefølje som dekker hele verdikjeden fra én kilde: Rådgivning, planlegging, implementering og tjenester innenfor IT-orientert sikringsteknologi som adgangskontroll, videostyring og risikostyringssystemer,» sier Uwe Gleich, administrerende direktør for Gleich Group. «Sammen kan vi nå også gjennomføre overregionale og komplekse bedriftsprosjekter og utvide vår kundebase, spesielt innen kritisk infrastruktur (KRITIS).»

Gruppen av selskaper samler også sin ekspertise innenfor overordnede områder som markedsføring, rekruttering, økonomi, kvalitetsstyring og personalutvikling. «Den nye grupperingen vil gjøre oss enda mer attraktive for våre medarbeidere med lang erfaring samt kommende kolleger,» sier Tobias Schmid, administrerende direktør for Schmid Alarm GmbH. «For eksempel planlegger vi vårt eget utdanningsakademi og vi ønsker å gi kollegaer kvalifikasjoner på tvers av selskapene. Dette vil gjøre det mulig for oss å tilby dem enda bedre utviklings- og karrieremuligheter.»

Vekstpartner med samme verdiforståelse
For å drive veksten i den nye gruppen av selskaper har direktørene for Gleich Group, vi2vi Group og Schmid Alarm besluttet å samarbeide med en vekstpartner. «Under søket var det viktig for oss at den nye partneren delte verdiene i vår gruppe av selskaper – tillit, kvalitet og fleksibilitet,» sier Mathias Bechler, administrerende direktør i vi2vi Group. «Derfor brukte vi over et år på å sammen lete etter den rette partneren for vår gruppe av selskaper, og vi gjennomførte intensive diskusjoner og workshops. Vi er nå glade for å ha funnet en sterk partner innenfor sikkerhetsbransjen i Garda Sikring Group.»

Freihoff Group har vært en del av Garda Sikring Group siden april 2024. Freihoff Group, Gleich Group, vi2vi Group og Schmid Alarm er nå samlet under samme paraply i Garda Sikring Group.