Til hovedinnhold

OSN har utviklet en unik kjøreport i samarbeid med entreprenørnæringen. Porten krever ikke fundamentering i bakken, og er derfor rask og rimelig både å montere og flytte på. Den kombinerer soliditeten til de faste portene med fundament og fleksibiliteten til de flyttbare byggeplassportene.

Anleggsporten ble utviklet på grunn av behovet for en sikrere og mer solid kjøreport på anleggsplassen enn vanlige byggeplassporter. Samtidig var det ikke ønskelig å bruke tid og ressurser på fundamentering i bakken. Resultatet ble den mobile anleggsporten fra OSN. Her sparer entreprenørene både tid og penger, samtidig som løsningen er svært solid. Porten kan benyttes på midlertidig basis, men vil også fint fungere som fast kjøreport.

Kjøreporten består av to portblader og to sidefelt for feste i betong og ned i byggegjerdefot. Kjøreåpningen er 4,8 m, og med mulighet for utvidelse med 75-150 cm ved bruk av portblad-forlengere. Portstolpene er utstyrt med løftekrok, som gjør det enkelt å flytte porten og fundamentet. Porten er klargjort for montasje av portautomatikk for de som ønsker dette.

Se vårt datablad for ytterligere informasjon:
OSN Anleggsport Mobil