Til hovedinnhold

Kraftig 6 m skyvegrind – reduserte servicekostnader og høy driftssikkerhet


Garda Anleggsikring lanserer nå en ny, flyttbar skyvegrind til bygge- og anleggsbransjen med 6 meter kjøreåpning. Grinden har kraftig konstruksjon med solide betongelement for god stabilitet. I tillegg vil den kraftige motorpakken gjøre den ideell for norske forhold med ulike vær-utfordringer. Garda SmartService styringsenhet (GSS) er inkludert, som gir store besparelser på service og minimal nedetid.

Garda Anleggsikring utvider sortimentet på flyttbar sikring, og er nå på markedet med en kraftig portløsning. Denne skyvegrinden med GSS styringsenhet inkludert, gir kundene en unik pakkeløsning med både solid grind og svært god driftskontroll og lave serviceutgifter gjennom GSS. GSS gir bl.a. kontinuerlig port- og systemstatus i skyløsningen.   

«Da vi så behovet i markedet for port med større kjøreåpning enn vår eksisterende 5 m skyvegrind, har vi nå brukt god tid på å utvikle en enda kraftigere modell med vår unike GSS-enhet inkludert og deler tilgjengelig på lokalt lager hvis uhellet er ute,» sier Stefan Søyring, Avd. leder Teknisk Drift i Garda Anleggsikring, og fortsetter: «Det er viktig at sikkerhetsløsningene på en bygge- og anleggsplass er til å stole på, både for å opprettholde sikkerhetsnivået og unngå unødvendige utgifter. Nettopp derfor er vi svært glad for å nå kunne tilby markedet en grind som gjør at man kan holde fokus på byggeprosjektet og ikke bruke unødig tid og ressurser på ustabile sikringsløsninger.»

GSS
Garda SmartService er ny standard i markedet, der man får full kontroll på selskapets kjøreporter, bommer, pullerter etc. GSS har integrert SIM-kort, GSM-key, fjernstyring via web, årsur med norsk kalender, driftslogg og skreddersydde SMS-varslinger på driftskritiske enheter. GSS gir store fordeler for brukerne, og gjennom muligheten for fjerndiagnostikk er GSS et viktig verktøy for å minimere nedetiden på portene. En nettbasert skyløsning gir oversikt på portens status til enhver tid. Dette gjør at byggeledere, innkjøpsansvarlige etc., har full kontroll på bedriftens porter, uansett hvor man befinner seg.