Til hovedinnhold

Infotech og OSN Anleggsikring inngår samarbeid

Enkle helhetsløsninger for trygg og effektiv adgangskontroll er viktig for å sikre bygge- og anleggsplasser på en god måte. Infotech AS og OSN Anleggsikring AS har derfor inngått et samarbeid som tar i bruk det beste fra hverandres produktsortiment. Infotech har et driftsenkelt adgangskontrollsystem basert på unik registrering med byggekortlesere. OSN-gruppen med sine 8 selskaper leverer tilpasset fysiske passeringspunkter med rotasjonsgrinder og porter over hele landet.

Samarbeidet gjør at både Infotech og OSN Anleggsikring videreutvikler sine produkter og gjør tilpasninger for å øke nytteverdien på byggeplassen. «Vi ser fram til et godt samarbeid der vi kan utnytte kompetansen vi har på hver vår kant, for sammen å gi våre kunder et komplett system for adgangskontroll,» sier Frode Rastad, Daglig leder i OSN Anleggsikring. For kunder vil servicetilgjengelighet øke, og det blir et større apparat for hjelp til montering, nedrigging og service når eventuelle problemer oppstår. «Vi er et selskap med lang erfaring på rådgivning og utvikling av skreddersydde IT-løsninger, og samarbeid med en leverandør som har grinder og porter til våre Byggekortlesere ser vi på som spennende og positivt for både våre og deres kunder», sier Daglig leder i Infotech, Eirik Ree.

Les mer om Rotasjonsgrind
Les mer om Byggekortleser

Ledende innenfor sine fagområder
OSN Gruppen med sine 8 selskaper er i dag bransjeledende på områdesikkerhet. Navnet OSN står for OmrådeSikkerhet i Norge. 7 av selskapene driver tradisjonelt med sikkerhet innenfor gjerde, porter, bod og andre sikkerhetsløsninger. OSN Anleggsikring AS ble startet i 2012 som spesialist for sikkerhetsløsninger til bygge-/anleggsplasser. I den senere tid har gruppen fokusert på helhetsløsninger med særlig tyngde rundt adgangskontroll og kameraovervåkning.

Infotech er et spesialisert selskap med gode dataløsninger for bygge-/anleggsbransjen. De har utviklet en populær webløsning for prosjektstyring; ITBASE og har nå stor suksess med sin Byggekortleser til deres eget system for adgangskontroll og bemanningsoversikt. Leseren baseres på RFID, og får all info fra bransjens byggekort direkte overført til systemet. Ingen manuell registrering er nødvendig. Administrator kan godkjenne nye besøkende med et tastetrykk på sin PC eller telefon. Systemet er rimelig og enkelt i bruk. Byggekortleseren finnes i to varianter som kan brukes «stand alone» for bemanningsoversikt, eller monteres på rotasjonsport, kjøreport eller annet for komplett styring av adgangskontroll.