Til hovedinnhold

Skyvegrind OSN Anleggsikring

OSN Anleggsikring utvider sortimentet ytterligere innen mobile sikringssystemer, og tilbyr nå en trygg og rimelig sikring av byggeplass ved hjelp av skyvegrind. Grinden er galvanisert og montert på betongfundament som enkelt plasseres direkte oppe på bakken. Ved hjelp av truck er den lett å flytte på ved behov, og dette gjør den svært fleksibel.

Fundamentene og portstolpene er konstruert for å kunne sette ned byggegjerder på hver side av grinden. Grindbladet er fylt med Nylofor 3D, et sveiset nettingpanel med rektangulære masker og forsterkninger horisontalt som gjør det stivt og solid.

«Vårt fokus er å tilby helhetsløsninger for kundene våre. En skyvegrind utfyller bredden vår av kjøreporter, og sammen med byggegjerder, rotasjonsgrinder og adgangskontrollsystem har vi nå en komplett pakke for kostnadseffektiv og brukervennlig sikring av byggeplasser,» sier Frode Rastad, daglig leder i OSN Anleggsikring.

Motorisering
Grinden kan motoriseres, og her tilbys en kraftig Nice skyvegrindmotor med integrert styring. I denne pakken inngår varsellys, fotoceller og klemlister samt solcelle/batteripakke for fotoceller/klemlister. Bruk av solcelle gjør at det kun er behov for strøm ved hovedstolpe. Dette er en nyhet som medfører mindre graving og kabling på byggeplassen.

Tekniske data
Passeringsbredde: Opptil 5 m
Totalbehov for fri åpning: 12,3 m
Høyde grind: 2 m
Vekt grind: 750 kg
Vekt endestolpe: 112 kg

Se vårt sortiment av kjøreporter