Til hovedinnhold

Sikring av bygge- og anleggsplass kan være en utfordring. Fordi denne sikringen er midlertidig er det mange som tar snarveier – det kan koste deg dyrt. Lær om produktene som hindrer tyverier, hærverk og ikke minst personskader.

Felles for våre portløsninger er at de har solide fundament for enkel flytting fra ett prosjekt til et annet. De klargjøres og testes hos oss før de monteres ute på byggeplass enten av Garda-konsernet eller om kunde vil gjøre dette selv. Alle porter kommer Plug and Play og krever kun 230V strøm lagt frem til plassering. For å imøtekomme byggherreforskriften §15 er det også vanlig å levere port med HMS kortlesere med mulighet for elektronisk mannskapsliste.

Porter for midlertidig sikring av bygg –og anleggsplasser

Garda sine portløsninger for midlertidig sikring er både driftssikre og leveres nå med den nye og smarte styringsenheten GSS inkludert. Gjennom Gardas lokale avdelinger rundt i landet og et nasjonalt servicenett, er man trygt ivaretatt på rask responstid, service og vedlikehold gjennom hele driftsperioden.

Ny styringsenhet som forenkler din hverdag

Garda SmartService (GSS) styringsenhet er ny standard i markedet, og leveres i våre mobile skyve- og foldeporter. Det er også mulig å ettermontere GSS systemet hvis man allerede har eksisterende porter fra Garda.

GSS har integrert SIM-kort, GSM-key, fjernstyring via web, årsur med norsk kalender, driftslogg og skreddersydde SMS-varslinger på driftskritiske enheter. GSS gir store fordeler for brukerne, og gjennom muligheten for fjerndiagnostikk er GSS et viktig verktøy for å minimere nedetiden på våre kunders porter. En nettbasert skyløsning gir oversikt på portens status til enhver tid. Dette gjør at byggeledere, innkjøpsansvarlige etc., har full kontroll på bedriftens porter, uansett hvor man befinner seg. Les mer om Garda SmartService.

Løsningen som tilpasses dine behov

Hvilken type port man bør velge, avhenger ofte av miljøet der porten skal benyttes. Er det god plass langs gjerdelinjen, er det som regel skyveporter som benyttes. Her tilbyr Garda en prisgunstig port, som er CE-godkjent og benyttes ute på en rekke bygge- og anleggsplasser rundt om i landet.

Plassbesparende foldeporter

Vår foldeport krever liten plass, og er et godt valg på trange steder og der man har behov for en ekstra kraftig og solid port som åpnes og lukkes raskt. Interessen og valget av foldeport er stigende, og mange ser nå fordelene med en slik type port.