Til hovedinnhold

Maskinsikring er et tema med overraskende lite fokus i Norge. Kanskje tenker mange at «Nei, vi pleier ikke ha ulykker her» – og det er en farlig holdning synes vi!
Andre tenker kanskje at det holder med gode sikkerhetsrutiner og retningslinjer, det er vi heller ikke helt enig i. Selvfølgelig er det veldig bra med fokus på og gjennomtenkte rutiner, men det er dessverre ikke  ikke nok.

Tre gode grunner til å investere i maskinsikring

  1. Unngå skader: ulykker på arbeidsplassen skjer. Dette er ikke bare kostbart for bedriften – men arbeiderne kan få varige mén som plager dem i årrekker og ikke lenger være arbeidsdyktige.
  2. Det er lovpålagt: Arbeidsmiljøloven setter klare krav til både eier og ansatte for å ivareta sikkerheten på arbeidsplasser.
  3. Redusere kostnader: Manglende eller misforstått maskinsikring kan ha en høy pris i produksjonsstans, forsikringskostnader, bøter, advokatutgifter og manglende arbeidskraft.

 

Våre maskinbeskyttelsessystemer er tilgjengelige både som nettverksveggseksjoner og dels som ark- og plastdeler. Vi tilbyr et bredt spekter av dører, låser og tilbehør som gjør at du på Axelent kan få en komplett maskinbeskyttelsesløsning tilpasset din virksomhet. Med vår unike X-Guard Contour kan du også få en superdesignet løsning med runde hjørner. Jevn og enkel håndtering, sammen med leveringshastigheten og monteringen, betyr at du alltid får en god totaløkonomi når du velger Axelents maskinbeskyttelse.