Til hovedinnhold

Garda Anleggsikring AS har nå inngått samarbeidsavtale med Kreativ Belysning AS, og blitt forhandler av deres belysningsprodukter rettet mot bygge- og anleggsbransjen.

Kreativ Belysning har et praktisk og unikt konsept bl.a. til bygg og anlegg, som gjør det enkelt og sikkert å få god belysning både inne og ute. Garda Anleggsikring vil lagerføre og tilby deres produkter som en del av sin helhetsløsning for trygg sikring av byggeplass. Ett av hovedproduktene er trommel med 25 m kraftig LED strip. Lenken består av hele 4.500 lysdioder og kobles direkte til 230V. Smart å bruke i sjakter, korridorer, samt som områdebelysning og arbeidslys ellers. I tillegg til LED strip tilbys også mobile lystårn med kraftige lyskastere, som er en svært effektiv måte å lyse opp store områder utendørs.

«Vi er glad for at vi nå styrker vår helhetsløsning ytterligere med spennende LED-lys produkter. Godt lys er viktig både for å kunne jobbe effektiv og unngå skader, og for å gjøre selve byggeplassen godt synlig. Det er f.eks. enkelt å feste belysningen langs toppen av byggegjerdene. Da vil duker med logo/informasjon komme godt fram, og man unngår forhåpentligvis også at uvedkommende prøver å ta seg inn», sier Frode Rastad, Daglig leder i Garda Anleggsikring.

«Vi har jobbet i mange år med profesjonelle belysningsprodukter, og vi ser fram til å samarbeide med Garda for at enda flere aktører i byggebransjen skal se nytten av belysning som sparer både tid, penger og miljø,» sier Daglig leder i Kreativ Belysning, Daniel Brekke.

 


Trommel med 25 m LED strip


Byggeplass med LED strip festet til byggegjerde i toppen.

 

For mer informasjon, kontakt:

Frode Rastad
Daglig leder
Garda Anleggsikring AS
Telefon: 91 00 90 18
E-post: frode@anleggsikring.no

Daniel Brekke
Daglig leder
Kreativ Belysning AS
Telefon: 67 41 11 90
E-post: daniel@kreativbelysning.no
www.byggbelysning.no