Til hovedinnhold

Belysning på en trygg og smart måte.

Garda Anleggsikring tilbyr nå den eneste Nemko-sertifiserte 25 meter LED-lys trommelen på markedet. Dette kvalitetsstempelet forsikrer at produktet er trygt og holder god kvalitet.

Sikkerhet bør være i høysetet når det kommer til bruk av elektroniske produkter. Derfor er nå den allsidige LED-trommelen tilgjengelig i Nemko-sertifisert versjon for trygg og ubekymret bruk. «Vi er opptatt av å levere kvalitetsprodukter, og gjennom vår partner Kreativ Belysning, er vi nå svært glad for å kunne tilby denne trommelen til våre kunder,» sier Thomas Nielsen, salgssjef i Garda Anleggsikring, og fortsetter: «Denne sertifiseringen viser at produktet har gått igjennom en omfattende kontroll for å avdekke evt. feil og mangler, og resultatet er en kvalitetstrommel som både er sikker og med svært gode produktegenskaper.»

LED-lys på trommel gir stor fleksibilitet, mange bruksområder og den robuste utførelsen gjør den godt egnet både for innen- og utendørs bruk på bygge- og anleggsplasser. M-Flex trommelen kan i tillegg seriekobles opptil 150 meter.

Gå til produktside for mer informasjon.