Til hovedinnhold

Full oversikt over dine installasjoner med GSS

Vi lanserer nå et produkt som markedet mangler; nemlig Garda SmartService. Dette er et modem som sørger for sikkerhet, oversikt over vedlikehold, som også gir deg full kontroll over dine installasjoner. Dette produktet gir alt du trenger i en enhet.

Mange av oss har den uheldige egenskapen at vi blir usikre på om vi har låst utgangsdøra eller skrudd av ovnen. Med dagens teknologi er ikke dette noe vi trenger å bekymre oss over, særlig ikke når det kommer til elektriske installasjoner som porter, bommer og pullerter. Med Garda SmartService (GSS) får du full oversikt over tilstand, eventuelle feil og mangler – alt i sanntid.

Skybasert løsning og live log

Når ditt GSS-modem er installert får du tilgang til vår skybaserte løsning. Her får du se status på din enhet, beskjed når det er tid for service og alarm hvis noe er galt. Ved feilmeldinger forteller den hvor det er funnet feil, slik at er svært enkelt for en tekniker å fikse problemet.

GSS gir deg live log, det vil si sanntidsvisning av enhetens status, om den er åpen eller lukket og eventuelle feilmeldinger. Hvis enheten er åpen når den ikke skal være det, kan du enkelt lukke den via web-admin.

Bilde: GSM-modulen Garda SmartService. Installeres din installasjon

Planlegging med årsur og definerte åpningstider

Det innebygde årsuret brukes til å holde enheten åpen i virksomhetens åpningstider, slik at det ikke trenger å være en manuell øvelse. De nasjonale høytidene og helligdagene er forhåndsinnstilt.

Du kan enkelt bestemme hvilke ansatte som skal kunne velge om porten eller bommen skal være åpen eller lukket. Dette gjøres enkelt ved at de ringer til enheten. Du kan også begrense tilgangen til normale åpningstider, hvis du ønsker å unngå at ansatte har tilgang til alle døgnets tider.

SIM-kort og serviceavtale – få SMS eller email hvis noe er galt

Ved feilmeldinger på enheten kan du velge å motta alarmer på SMS eller email. Her kan du selv velge ut teksten som skal stå på alarmen. Denne funksjonen er veldig hendig hvis det for eksempel er en port som ikke stenger når den skal. Du kan være trygg på at alt er som det skal.

GSS har integrert SIM-kort og et innebygd telleverk for antall åpningssykluser og dato. Dette brukes til kontroll over installasjonens trafikk og oppfølging av serviceintervall. Enheten teller antall åpninger, men også tidsintervallet siden siste service. Telleren tilbakestilles etter hver gang intervallservice er utført. Dette sikrer en jevn og sikker drift for din installasjon.

GSS vil være et svært nyttig verktøy for alle som er involvert i drift og innkjøp av f.eks. kjøreporter, bommer og pullerter. En skybasert løsning gir full kontroll uansett hvor man befinner seg, og servicekostnader/nedetid vil kunne reduseres betraktelig gjennom mulighet for fjerndiagnostikk. En god service- og brukskontroll gir en jevn og sikker drift for din installasjon. Garda Sikring står for alt fra installasjon, SIM-kort og skyløsning, slik at du slipper å måtte forholde deg til flere ulike leverandører.

 

Garda SmartService gir deg:

 

Vil du lese mer om GSS? Sjekk ut artikkelen til Aktuell Sikkerhet her.