Til hovedinnhold

Garda Sikkerhetssenter er etablert på Hagan, og tilbyr fra nyttår ulike obligatoriske sikkerhetskurs i samarbeid med Safety Academy. Sammen gir vi komplette kurspakker til selskap og ansatte som trenger pålagte kurs innen HMS og varme arbeider.

17. desember 2019: God og forskriftsmessig kursing er viktig for å kunne foreta risikovurderinger og forebygge ulykker og skader. Garda Anleggsikring leverer sikringsløsninger til en risikoutsatt bransje, og det å kunne tilby kurs som en del av vår helhetsløsning har vært viktig å få på plass. «Gjennom vårt samarbeid med Safety Academy og deres mangeårige erfaring med gjennomføring av kurs, gir vi nå kunder muligheten til både kompetanseheving og produkter/løsninger for trygg sikring. For de som ønsker, vil det i løpet av kurset være mulig å få demo, produktinformasjon og siste nytt innen mobil sikring. På den måten utnytter man tiden i en hektisk hverdag best mulig, gjennom både sertifisert opplæring samt kjennskap til hva som rører seg i bransjen», sier Thomas Nielsen, Salgssjef i Garda Anleggsikring.  «Vi ser fram til å jobbe sammen med Garda Anleggsikring, som blir en viktig partner for oss mot bygge- og anleggsbransjen og for kursgjennomføring sentralt på Østlandet,» sier Tore Aglen, Daglig leder i Safety Academy.

Se kursoversikt

Garda Anleggsikring AS
Garda Anleggsikring er en del av Garda Sikring AS, og er gruppens spesialist på mobile sikringssystemer til bygge- og anleggsplass. Konsernet Garda Sikring er Norges ledende aktør innen vei-, anlegg- og områdesikring. Vi tilbyr porter, bommer, pullerter og gjerder i tillegg til montasje, service og beredskap. Garda leverer store og små prosjekter for private og profesjonelle kunder over hele Norge og er ledende innenfor sikring av industrianlegg, bygg- og anlegg, forsvarsanlegg, flyplasser, havner, idrettsanlegg, barnehager og private eiendommer. Vi er i tillegg Norges største produsent av flettverk til gjerder. Gruppen har etablert Garda Sikkerhetssenter på Hagan, et samlingssted med kunnskap, produkter og løsninger for fast og mobil sikring som trygger verdier og samfunn. www.gardasikring.no / www.anleggsikring.no

Safety Academy Norge AS
Safety Academy Norge AS ble startet i 2018 ved at Førstehjelperen AS og Vigerust Nett AS gikk sammen for å lage Norges mest kompetente kurssenter for EL, samt bygg og anlegg. Førstehjelperen AS er en av Norges største leverandører innen førstehjelp, livredning og FSE kurs i Norge, med avdelinger over hele landet. Vigerust nett hadde kompetanse innen alle andre fagopplæringer som brann, varmearbeider, alt av arbeider i høyden samt HMS og maskinopplæring. All denne kompetansen er nå samlet i Safety Academy. Vi leverer opplæring og kurs som åpne kurs eller bedriftsinterne kurs. Dette gjøres i nært samarbeid med mange av våre nære samarbeidspartnere som Garda Anleggsikring, EL proffen, Trainor m.f.