Til hovedinnhold

Kjære kunder, leverandører og samarbeidspartnere,

Situasjonen vi er oppe i nå er en situasjon alle er berørt av, men som heldigvis få av oss har erfaring med.

Vi vet alle at vi nå må stille opp i en stor nasjonal dugnad. Og det i lang tid fremover. Få vet konsekvensene ennå. Det vi vet, er at det krever fokus og handling.

Fokus og handling kan dere forvente av oss. Vi har igangsatt interne tiltak for å sikre trygge leveranser fra oss.

Smittevern
Vi har forankret alle instrukser fra folkehelseinstituttet blant våre ansatte. Alle hjemmehørende i salg/administrasjon arbeider nå fra hjemmekontor. Vi har operative personer på lager og teknisk service. Disse er kritiske ressurser hos oss, og vi har gitt alle opplæring rundt situasjonen samt sett på beredskapsløsninger. Vi gjør alle våre interne og eksterne møter via elektroniske løsninger. Hygiene er satt i høysete. Våre ansatte kjører nå ikke kollektivt og heller ikke i samme kjøretøy.

Sikre leveranser
Vi har kontaktet våre leverandører ut fra å kvalitetssikre leveringstider og råvarer. Vi anser risiko som liten for at vi ikke skal kunne levere våre sikkerhetsprodukter i tide.

Til tross for våre tiltak, vet vi at uforutsette hendelser kan oppstå. Vi ber om forståelse for evt. slike hendelser, men forsikrer at vi vil gjøre vårt ytterste for å avhjelpe alle under dagens utfordrende situasjon. Vi leverer samfunnsviktige sikkerhetsprodukter. Vi kjenner på viktigheten av dette, og dere skal være trygge på at vi forstår vår rolle i denne situasjon. Hvis dere ikke ønsker besøk fra våre teknikere under de gjeldende forhold, er de trent på å hjelpe med telefonisk støtte rundt sikring av porter, adgangskontroll osv.

Garda Anleggsikring er en del av konsernet Garda Sikring, som har utarbeidet felles retningslinjer for samhandling internt og eksternt. Klikk her for mer info om dette.

Hvis det er spørsmål til noe, eller dere ønsker bistand/hjelp er det bare å ta kontakt med oss.