Til hovedinnhold

Sammen om å redusere tyveri fra bygge- og anleggsplasser


Stanley Security har over 40 års erfaring med kameraløsninger, og inngår nå samarbeid med Garda Anleggsikring som er ledende innen flyttbare sikringsløsninger i Norge. Sammen skal de sikre en tyveriutsatt bygge- og anleggsbransje med skreddersydd kameraovervåkning. Kameraet med intelligent videoanalyse er alltid på vakt 24/7, og alarmer blir sendt til operatør allerede før inntrengere kommer frem til sikret område.

Løsningen som er jobbet fram er tilpasset for midlertidig bruk på bygge- og anleggsplass. Oppkobling til Stanley sitt Sikkerhetssenter er via 4G og gir kontinuerlig overvåkning av området. Registreres uønsket aktivitet kan operatør foreta aksjoner som høyttalerutrop, informere nøkkelpersoner, sende vekter eller tilkalle politi. Dette gir god trygghet og stopper inntrengere før de får stjålet maskiner, brutt seg inn i containere etc. Løsningen har et kompakt og hendig kameraskap for enkel montering. Et varmesøkende (termisk) kamera for alarm, detekterer også der hvor det ikke er noe lys i det hele tatt, og IP høyttaler gir en høy og klar lyd som effektivt skremmer vekk inntrengere.

«Stanley Security har utviklet et nytt og driftssikkert kameraovervåkningssystem til virkelig fornuftig pris, og vi er glade for å nå kunne tilby denne løsningen sammen med de. Garda sitt fokus er helhetsløsninger, og med dette systemet på plass har vi nå en komplett sikringspakke inkludert gjerder, porter og varslingsduker/-skilt. Bruk av kameraovervåkning vil være et godt alternativ ute på mange byggeprosjekt, og gi en trygghet for å unngå tap av verdier og stans i arbeidet. Riktig fokus fra byggeledere vil garantert få tyveriraten ned i bransjen vår. Vi i Garda gleder oss til et videre samarbeid med Stanley for nye løsninger både til bygge- og anleggsbransjen og etter hvert også til faste installasjoner», sier Frode Rastad, Daglig leder i Garda Anleggssikring.

«Tyveri fra bygge- og anleggsområder rammer ikke bare entreprenører og deres partnere, men blir i annen rekke et betydelig samfunnsproblem som forstyrrer fremdrift og i ytterste konsekvens arbeidsplasser grunnet stopp i produksjon. Samarbeidet mellom Garda Anleggsikring og oss i Stanley Security blir derfor strategisk viktig i kampen mot de kriminelle. Selskapene kombinerer sin beste kompetanse, tjeneste og utstyr på hvert sitt område for å sette en stopper for denne type kriminalitet. I motsetning til et reaktivt aksjonsmønster der de kriminelle har fått fullbyrdet sin handling før det oppdages, vil vi nå sammen kunne avverge hendelsen før skaden skjer. Dette samarbeidet blir dermed et svært godt bidrag til «Business Continuity» for oppdragsgiver som vi er stolte over å få være med på», sier Espen W. Knudsen, administrerende direktør i Stanley Security.

Stanley Security AS
Stanley Security (http://bit.ly/bBSsJ2) er eid av det amerikanske S&P 500-selskapet Stanley Black & Decker (NYSE:SWK) (http://bit.ly/1i75TR), og har en omsetning på over 14 milliarder dollar. Stanley Security er verdens største leverandør av tekniske IT-baserte sikkerhetsløsninger og tjenester for bedriftsmarkedet, med en omsetning på rundt 18,5 milliarder kroner. Selskapet i Norge hadde en omsetning i Norge (http://bit.ly/Yme6KS) på 544 millioner kroner i 2018, med over 10 000 næringslivskunder. Hovedkontoret ligger i Oslo, og er for øvrig representert i samtlige fylker med totalt
345 heltidsansatte i Norge.

Garda Anleggsikring AS
Garda Anleggsikring er en del av Garda Sikring AS, og er gruppens spesialist på mobile sikringssystemer til bygge- og anleggsplass. Konsernet Garda Sikring er Norges ledende aktør innen vei-, anlegg- og områdesikring. Vi tilbyr porter, bommer, pullerter og gjerder i tillegg til montasje, service og beredskap. Garda leverer store og små prosjekter for private og profesjonelle kunder over hele Norge og er ledende innenfor sikring av industrianlegg, bygg- og anlegg, forsvarsanlegg, flyplasser, havner, idrettsanlegg, barnehager og private eiendommer. Vi er i tillegg Norges største produsent av flettverk til gjerder. www.anleggsikring.no / www.gardasikring.no

For mer informasjon, kontakt:                                                     

Thomas Nielsen       
Salgssjef
Garda Anleggsikring AS
Telefon: 40 14 14 45 | E-post: thomas@anleggsikring.no | www.anleggsikring.no                                                                     

Marcus Lindmark
Salgssjef Oslo
Stanley Security AS
Telefon: 45 20 05 86 | E-post: marcus.lindmark@sbdinc.no | www.stanleysecurity.no