Til hovedinnhold

Portservice Oslo og Akershus blir en del av Garda Sikring konsernet

Ved kjøpet av Portservice Oslo og Akershus styrker Garda Sikring sin posisjon som en av de ledende leverandørene i markedet innenfor lastesystemer og industri- og garasjeporter i Norge.

Portservice Oslo og Akershus tilbyr løsninger innenfor industri- og garasjeporter og lastesystemer, og drifter i tillegg en rekke garasjeanlegg for sameier og borettslag. Med kjøpet styrkes både kapasitet og tilstedeværelse på Østlandsområdet, i tillegg til den allerede eksisterende representasjonen i regionen gjennom Windsor Door. « På laget har vi fått et meget erfarent selskap, med over 30 års historie. Et selskap som har stort fokus på kompetanse, kvalitet og service. Dette er en god match for oss både på produkter, tjenester og leverandørsiden, der vi tenker veldig likt, og har mange synergier vi kan jobbe videre med fremover,» sier Bjarte Øren, daglig leder i Windsor Door, og daglig leder Kai Rostad Øvregard i Garda Sikring.

Med dette kjøpet av Portservice Oslo og Akershus samt det tidligere oppkjøpet av Windsor Door, har Garda Sikring Group nå en samlet omsetning innenfor industriporter og lastesystemer på 250 millioner og ca 95 ansatte. «Spesielt gledelig er det at vi nå får muligheten til å styrke oss ytterligere innenfor service- og ettermarkedstjenester, der vi blir solid partner for kundene med gode tjenester for trygg og forutsigbar drift gjennom over 80 dedikerte teknikere over hele Norge,» sier Bjarte Øren.

Nye muligheter sammen
Daglig leder i Portservice, Christoffer Olstad, ser mange nye muligheter ved å nå bli en del av Windsor Door og Garda Sikring. Samtidig er han opptatt av å bygge videre på det som har vært suksessen i over 30 år. «Fokuset vil fortsatt ligge på å levere høy kvalitet, bygge kompetanse og være gode på service og ettermarkedet, og fremover blir tilgangen til ny kompetanse, nye digitale løsninger, nye kunder, produkter og leverandører viktig for vår videre utvikling og vekst. Jeg ser at innenfor ESG er Windsor Door og Garda Sikring dyktige, og med de på laget kan vi raskere videreutvikle og tilpasse oss nye muligheter og lovkrav som kommer,» sier Olstado. Når det gjelder tiden framover er de alle tre enige: «Nå gleder vi oss alle til å begynne en ny reise sammen – et sterkt felles lag med et stort fokus på kunder og kvalitet der vi skal bygge kultur og jobbe sammen».

Portservice Oslo og Akershus holder til på Skjetten rett utenfor Oslo, og har sitt primære nedslagsfelt i Oslo-området samt Romerike og Moss med 8 fast ansatte og en omsetning på ca 20 mill. De har over 3700 kunder og utfører serviceavtaler og reparasjoner på alle typer porter, grinder og lastehus/ramper.


Christoffer Olstad og Bjarte Øren

Kontaktpersoner
Windsor Door AS: Daglig leder Bjarte Øren | +47 911 32 078 | bjarte.oren@windsor.no
Portservice Oslo og Akershus AS: Daglig leder Christoffer Olstad | +47 63 99 27 10 | co@portservice.no