Vi rekrutterer innen mange fagområder

Vi heier på likestilling, og har gleden av å ha fått med oss Jane Sørli som montør i Agder. Kanskje er hun, sammen med Mariell Elisabeth Gaard, Norges eneste kvinnelige gjerdemontørlag? Vi er stolt av jobben som blir utført av våre montører, og vi er opptatt av at produktene som blir montert og levert skal ha lang levetid og skape trygghet i mange år. Service og ettermarked inkludert digitalisering er derfor et satsningsområde for oss, og vi har styrket laget med flere serviceteknikere i tillegg til Steffen Jensen, som skal hjelpe våre kunder med å få på plass gode serviceavtaler tilpasset deres behov.

Med nye regulatoriske krav til bærekraft vil vår bransje påvirkes sterkt fremover, rekrutterer vi nå egen bærekraftsrådgiver. Vedkommende vil jobbe tett sammen med andre nøkkelpersoner i Garda Sikring innenfor logistikk, innkjøp, HR og marked for å drive dette viktige arbeidet videre. Vi skal være ledende i vår bransje.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre produkter og tjenester, og søker fortsatt etter flere serviceteknikere og montører over hele landet.

Gå gjerne inn og se ledige stillinger her.