Til hovedinnhold

Garda Anleggsikring AS har utvidet sitt sortiment ytterligere ved å tilby flyttbar foldeport. Dette er en perfekt løsning på steder med begrenset plass, eller der det er behov for en port som åpnes/lukkes hurtig.

Foldeporten er gjennom sin funksjonalitet og svært solide konstruksjon, et alternativ der man ønsker port med ekstra god kvalitet/lang levetid og som ikke krever stor plass. For å sikre høy driftssikkerhet er porten utstyrt med servicemodul. Dette er et webbasert diagnostikkverktøy som gjør det mulig å feilsøke porten uten å fysisk måtte reise ut og se. Kunder vil spare både tid og penger, og HMS-kravene til forsvarlig sikring på byggeplassen opprettholdes.

«Med mulighet for fjerndiagnostikk, lokalt delelager hos oss i Oslo samt servicepersonell i de fleste deler av landet, vil dette være en portløsning som sikrer forutsigbar og økonomisk drift ute på byggeplass. I tillegg er dette en port med slik kvalitet og konstruksjon at behovet for serviceutrykning vil være mindre enn for mange andre modeller i markedet,» sier Stefan Søyring, avd. leder for Teknisk Drift i Garda Anleggsikring. «Vi er veldig fornøyd med å kunne levere en høykvalitetsport til de som tenker langsiktig, og ser fordelen med en investering der servicedelen er ivaretatt hvis noe uforutsett skulle skje,» avslutter Søyring.