Til hovedinnhold

Positivt for miljøet og gir god skjerming av byggeplassen

Oslo, 6. august 2015 – Med noen enkle grep kan byggeplasser lett se mer innbydende ut og bli mindre fremtredende. Byggegjerder må benyttes for å gi en forsvarlig sikkerhet, men ved å feste på dekorduk glir de finere inn i miljøet rundt og gir en mer positiv opplevelse for de som går forbi.

«Tradisjonelt har nok ikke byggebransjen vært så opptatt av hvordan byggeplassen fremstår, men vi ser nå at stadig flere etterspør løsninger for skjerming», sier Frode Rastad, Daglig leder i OSN Anleggsikring. Henvendelser gjelder både duker med ensfarget trykk og duker med dekor f.eks. hekk eller mur. Dette er veldig positivt for bransjen, og viser at man ønsker å ta mer hensyn til miljøet. Samtidig gir bruk av duk en god skjerming for de som jobber på plassen, og bidrar til bedre arbeidsforhold. Duker skaper vindfang, og god sikring av byggegjerdene f.eks. ved hjelp av støttestag er derfor viktig for å unngå skader.

OSN Anleggsikring tilbyr rimelige duker i den kvaliteten og med det motivet som ønskes. Dekormotiv kan kombineres med f.eks. informasjon om byggeprosjektet, HMS-info, logo til entreprenør etc.

Dekorduk_OSNAnleggsikring_1 Dekorduk_OSNAnleggsikring_2