Til hovedinnhold

Fleksibel løsning som er i henhold til gjeldene HMS-krav

Oslo, 29. mai 2015 – OSN Anleggsikring har fokus på trygge sikringsløsninger til bygge- og anleggsplasser, og tilbyr nå CE-godkjent skyvegrind. Grinden er montert på betongfundament, og kan enkelt flyttes ved behov. Godkjenningen innebærer at grinden har en motoriseringspakke som er i henhold til gjeldene krav til helse, miljø og sikkerhet.

«Vi ønsker at våre kunder skal være trygg på at de løsningene de benytter på sin bygge- og anleggsplass tilfredsstiller HMS-kravene. Sikre løsninger er viktig for oss, og en CE-godkjenning på vår mobile skyvegrind var derfor viktig å få på plass,» sier Frode Rastad, daglig leder i OSN Anleggsikring. Motoriseringspakken er tilpasset nordiske forhold, og inkluderer 4 klemlister, fotoceller, varsellampe og 5 håndsendere. Med denne løsningen har vi et svært godt alternativ til de som ønsker en rimelig skyvegrind, som samtidig tilfredsstiller strenge sikkerhetskrav.

Tekniske data
Passeringsbredde: Opptil 5 m
Totalbehov for fri åpning: 12,3 m
Høyde grind: 2 m
Vekt grind: 750 kg
Vekt endestolpe: 112 kg

Fundamentene og portstolpene er konstruert for å kunne sette ned byggegjerder på hver side av grinden. Grindbladet er fylt med Nylofor 3D, et sveiset nettingpanel med rektangulære masker og forsterkninger horisontalt som gjør det stivt og solid.

Mer informasjon om skyvegrinden

Sertifiseringsrapport

Skyvegrind_OSNAnleggsikring