Solheim Gjerdenett AS

Solheim Gjerdenett AS ble grunnlagt i 1917, og har vært i drift i de samme lokalene frem til i dag. De har gått fra å være en liten familiebedrift, frem til 1982, hvor de jobbet seg mot å bli et aksjeselskap med 14 ansatte. Solheim Gjerdenett AS er en godkjent opplæringsbedrift for Hordaland Fylkeskommune.

Solheim Gjerdenett kan montere alle våre produkter og er konkurransedyktige på de områdene de arbeider innenfor. De tilbyr komplette sikkerhetsløsninger skreddersydd for industri- og privatmarkedet.

 

Tradisjonsrik gjerdefabrikk med lang erfaring

Solheim Gjerdenett er en virksomhet med en lang historikk og den lengste erfaringen med gjerder og porter i Hordaland. Solheim Gjerdenett ligger under Garda Sikringparaplyen, og er datterselskap av Systemsikring som er markedsledende produsent av gjerder, porter og rekkverk i Stavanger og Kristiansand. Solheim Gjerdenett og Systemsikring er TransQ kvalifisert og leverer gjerder til de største prosjektene i Bergen, Stavanger, Jæren og Agderfylkene.

 

Bredt utvalg …

Deres evne til å skreddersy sikringssystemer etter kundens ønsker og behov gjør Solheim Gjerdenett til den markedsledende leverandøren innen områdesikring og adgangskontroll i Hordaland. Det er ingen tilfeldighet at entreprenører, offentlige virksomheter, bedrifter og privatpersoner foretrekker deres løsninger.

 

Sertifiseringer og …

Solheim Gjerdenett benytter erfarne fagfolk som får grundig kursing og opplæring, for å kunne montere gjerder og porter på alle områder, som feks. jernbane, flyplasser, veger, trafo og høy risiko objekter. De har lengst erfaring i bransjen med høy kompetanse innen alle former for områdesikring. Solheim Gjerdenett har 100 % fokus på sikkerhet og kan vise til omfattende referanseprosjekter over hele Vestlandet.

  • Startbank
  • Statnett kvalifisert leverandør
  • Transq kvalifisert leverandør til Jernbaneverket
  • Professional Betafence installer
  • CE / EN ISO / TÜV kvalitet
  • ISPS koden

 

For mer informasjon besøk Solheim Gjerdenett AS sine nettsider.

Go top

Til toppen