Lauritsen Gjerdefabrikk AS

Lauritsen Gjerdefabrikk har i over 100 år dannet spisskompetanse innen fagfeltet områdesikring. De har et bredt spekter av produkter og kan hjelpe deg med å sikre din industri eller villa til ønsket sikkerhetsnivå, uten at det begrenser friheten. Lauritsen har solid erfaring med prosjektering, planlegging og gjennomføring av prosjekter av ulike arter og størrelser. De har også kompetanse innen støysikring og portautomatikk.

 

Produksjon

Lauritsen Gjerdefabrikk er Norges største og eneste produsent av flettverk og hakkespettnetting og kan tilby flettverk helt ned i maskevidde 12,5 mm.

 

For mer informasjon besøk Lauritsen Gjerdefabrikk AS sine nettsider.

Flettverk, gjerdefabrikk
Lauritsen Gjerdefabrikk, historisk bilde

Historie

1915 Lauritsen Gjerdefabrikk & Mekanisk Verksted ble stiftet i Tollbodgaten 20, i 1915. Rangvald Lauritsen, bedriftens grunnlegger, kjøpte den første maskinen for flettverksproduksjon i midten av 1920-årene. Maskinen var laget av Wafios Maschinenfabrik.

 

På 50-tallet ble fabrikken flyttet til Stensarmen og deretter til Stokke i 2010. I 2007 var det et 4. generasjonsskifte, hvor fabrikken endret navn til Lauritsen Gjerdefabrikk AS.

Go top

Til toppen